RING:

Byggeri

Byggeri

Har du brug for hjælp til dit byggeri?

Viktech har de seneste 11 år udlejet faglærte håndværkervikarer til byggebranchen. Vi dækker alle faggrupper fra tømrere, malere og struktører til elektrikere og fiber- og COAX-teknikere. Vi gør det ud fra en skræddersyet løsning, der matcher dine behov, så du kan lægge bekymringerne væk. 

Bemandingsløsninger, der passer til din situation

Viktechs koncept er udviklet for at kunne skabe tryghed i en omskiftelig branche, og vi kan derfor hjælpe i mange forskellige situationer. F.eks. hvis du har brug for hjælp til:

  • Daglig bemanding med kort varsel og løbende tilpasning
  • Distancearbejde/ projekter langt fra hovedkontoret
  • Store projekter/ spidsbelastning ved f.eks. sæsonudsving
  • Mangel på kvalificeret arbejdskraft i lokalområdet
  • Try and Hire
  • Rekruttering af formænd, projektledere og funktionærer

Koncept, der skaber tryghed hele vejen rundt

Hele Viktechs forretningsmodel er bygget op om dygtige og fleksible vikarhåndværkere, så vi kan hjælpe dig bedst muligt med dine projekter. Med et samarbejde med os får du en erfaren konsulent, som hjælper dig med dine bemandingsbehov fra start til slut. Herudover sørger vi for det nødvendige arbejdstøjkvalitetsværktøj og sikkerhedsudstyr, og vi følger løbende op, så du og vores vikarhåndværkere altid har, hvad I har brug for.

Hjælp til byggeprojekter i hele landet

I vores byggeriafdeling kan du leje netop den håndværkervikar, du mangler. Vi har faglærte tømrere, malere og struktører ansat, som dagligt arbejder for vores bygkunder i hele landet. Deres kompetencer spænder bredt, så de kan passe ind i netop dit projekt.

Det siger vores samarbejdspartnere om Viktech

Malerfirmaet Vinjeborg v. Per Vinjeborg benytter Viktechs malervikarer

“Samarbejdet med Viktech er en af de vigtigste grundsten i min forretning. Det er enormt svært at finde dygtige håndværkere, der er fleksible og kan arbejde selvstændigt. Og det får jeg hos Viktech. Christian Jepsen kender mig gennem mange år. Han kender mit behov og mit team og kan derfor sende de helt rigtige folk til opgaven”

Per Vinjeborg, Malerfirmaet Vinjeborg

Skal vi vende dit behov?

Fornavn
*
Efternavn
*
E-mail
Telefon
*
Postnummer
*
Besked
*
Når du trykker "Send", accepterer du Viktechs Privacy Policy.

Din lokale konsulent

Hovedstaden
Sjælland
Nordjylland
Fyn
Sønderjylland
Midtjylland
Hovedstaden
Sjælland