.
.
.
.
.
.
.
10.01.2022
.

Der er styr på tingene; kontrakter, værktøj, timer – alting!

ECA-Elektric har siden 2004 lejet erfarne, dygtige elektrikere fra Viktech på midlertidige kontrakter, når tiden er knap, og eget mandskab ikke kan nå opgaven.

Netop det, at man kan få dygtigt mandskab med få dages varsel, er afgørende for samarbejdet. Det modsatte gør sig også gældende – at Viktech er gode til at trække timingen lidt. Det kan for eksempel være i de situationer, hvor andre faggrupper er forsinkede på byggepladsen, og elektrikeren derfor ikke kan komme til.

_C7T2313.jpg_C7T2313.jpg_C7T2313.jpg_C7T2313.jpg_C7T2313.jpg_C7T2313.jpg
”Her kan Viktech holde ’det hele’ lidt hen, så mandskabet starter op senere end beregnet. Den form for fleksibilitet og forståelse for vores situation er guld værd for os. Og det er ikke uden grund, at jeg har samarbejdet med Viktech fra min allerførste dag i firmaet – og endda før jeg overtog firmaet. Uanset hvilken kapacitet, vi har brug for, er medarbejderen klar, når vi har brug for ekstra hjælp. Det kan være, at vi har stramme deadlines – eller at vi har fået en lodret opstart på et projekt", siger Anders Wivel, der er indehaver og direktør i ECA-Elektric.

Tjek på kontrakterne
Netop det med at have styr på tingene er en meget vigtig grund for samarbejdet med Viktech. De har nemlig kortvarigt ladet sig besnære af et vikarfirma, og det blev en dyr fornøjelse. Det viste sig nemlig, at de slet ikke havde styr på kontrakterne. Hos Viktech er konsulenten oppe på dupperne og har fuldkommen tjek på kontrakterne. Han følger op og sikrer sig, at mandskabets kontrakter passer med deres reelle arbejdsplads. Skifter
de lokation, skal kontrakten tilpasses. Alt kører efter reglerne, og jeg kan fokusere på at drive min virksomhed – tilføjer Anders Wivel.

Værktøj i verdensklasse
Når man samarbejder med Viktech, følger der automatisk værktøj og udstyr med, når medarbejderen møder på arbejdspladsen. Næsten uanset hvad der er brug for til opgaven, vil konsulenten sørge for, at Viktech-medarbejderen har alt, hvad han eller hun skal bruge for at løse opgaven. ”Der er én, som kører rundt og leverer værktøj – og henter det igen, når medarbejderen stopper. Det er godt for en virksomhed som vores, at vi ikke behøver at have alt værktøj i rigelige mængder. Jeg ser ingen grund til at binde kapital i det”, siger Anders Wivel.

Konsulenten kender os
Fordelen ved at have et godt og tæt samarbejde er, at man kender hinanden så godt, at Viktech stort set altid  rammer plet, når de skal finde det rigtige mandskab til ECA-Elektric. ”Konsulenten kender os virkelig godt og er god til at sende det rigtige mandskab ud til os. Han kender virksomheden, historien, kulturen og vores tilgang til tingene. Samtidig har vi faste kvartalsmøder, hvor konsulenten spørger ind til arbejdspladser, projekter og hvad der er på vej ind. På den måde sender han altid det rigtige mandskab. Senest med Simon, som vi er ved at fastansætte”, tilføjer Anders Wivel.

At fastansætte en af Viktechs medarbejdere er en mulighed for alle kunder. Det eneste krav er, at håndværkeren skal have været lejet ind gennem Viktech i tre måneder. Derefter kan man kvit og frit tilbyde vedkommende ansættelse.

Det er faktisk ’at tilbyde ansættelse’, for det er jo ikke sikkert, at vedkommende siger ja. Viktech har erfaring for, at mange af medarbejderne sætter pris på variationen i hverdagen ved netop at komme ud på forskellige pladser og i forskellige virksomheder.

Relaterede

Nyheder

Sydjysk Eltekniq_ 21.jpgSydjysk Eltekniq_ 21.jpgSydjysk Eltekniq_ 21.jpgSydjysk Eltekniq_ 21.jpgSydjysk Eltekniq_ 21.jpgSydjysk Eltekniq_ 21.jpg
Kategori:
Elektrikere
Elstyrkens Jakob Hansen, Konsulent Jørn Nielsen og Viktech Medarbejder-min.jpgElstyrkens Jakob Hansen, Konsulent Jørn Nielsen og Viktech Medarbejder-min.jpgElstyrkens Jakob Hansen, Konsulent Jørn Nielsen og Viktech Medarbejder-min.jpgElstyrkens Jakob Hansen, Konsulent Jørn Nielsen og Viktech Medarbejder-min.jpgElstyrkens Jakob Hansen, Konsulent Jørn Nielsen og Viktech Medarbejder-min.jpgElstyrkens Jakob Hansen, Konsulent Jørn Nielsen og Viktech Medarbejder-min.jpg
Kategori:
Elektrikere
Se alle nyheder

Ledige jobs

Offentliggjort:
10.10.2022
By
Stoholm
Offentliggjort:
31.10.2022
By
Viborg og Omegn
Offentliggjort:
29.10.2022
By
Løsning
Se alle job
.
© 2020 Viktech. All Rights Reserved. Læs vores privatlivspolitik her
Stempel
Top -->