Find faglærte håndværkere til dit byggeri

Med mange års erfaring i skræddersyede bemandingsløsninger og afdelinger i hele landet, tør vi godt love, at vi også kan opfylde dine behov.

byggeprojekter hvert år
0 +
års erfaring i branchen
0 +
medarbejdere i job hver måned
0 +

Hvilken medarbejder mangler du?

Nå i mål med en fleksibel vikarløsning

6 grunde til at vælge Viktech

Få en fleksibel løsning, der sparer dig tid og sikrer dit projekt fremdrift. Med en fast kontaktperson, der kender din branche og medarbejdere, der er klar til at yde fra dag ét, kan du fokusere på at overholde dine deadlines.
Hurtig og fleksibel proces
Vi forstår at behovet for en vikar kan opstå pludseligt i en travl hverdag. Vores hurtige og fleksible rekrutteringsproces sikrer, at du hurtigt får de rette medarbejdere til dine projekter. Og så står vi også for al administration, fx kontrakt, løn, sygdom, ferie og opsigelse. På den måde kan du fokusere på det vigtige – nemlig at overholde tidsplanen.
I Viktech sikrer vi, at vores konsulenter har solidt branchekendskab og forstår de specifikke krav og forventninger, der er i branchen. Det gør dem i stand til at finde de rette medarbejdere og kompetencer til lige netop dit projekt.
Din konsulent bliver din faste kontakt i Viktech. De kender din virksomhed, dit projekt og dine behov, og bliver den person, du kommunikerer med. Det sikrer, at koordineringen er nem, at du sparer tid og at samarbejdet kører problemfrit.
Vores medarbejdere møder op iført arbejdstøj, værktøj og nødvendigt sikkerhedsudstyr. Alt efter typen af opgaver, sørger vi for sko, hjelme, veste og den rette værktøjskasse.
Opstarten skal være planlagt og tryg for alle parter – og det sørger vi selvfølgelig for. Din kontaktperson møder op sammen med medarbejderen på første arbejdsdag, så I sammen kan gennemgå opgaverne.
Din konsulent tjekker ind på dag 3 og 14 efter opstart. Her sikrer de, at du er tilfreds med medarbejdere og dine behov er dækket. Det er også her, I kan drøfte eventuelle udfordringer og tilpasninger i ansættelsen.

"Viktech er vejen frem"

“Jeg bliver ofte spurgt, hvorfor jeg ikke bare fastansætter nogle malere i stedet for at bruge vikarer? For mig er svaret åbenlyst: Det giver mig en enorm frihed og fleksibilitet i forhold til, hvilke opgaver jeg kan tage – og hvornår jeg kan tage dem. Hvis jeg kun brugte fastansatte, blev jeg i værste tilfælde nødt til at afskedige dem, når forretningen kørte på lavt blus."
Per Vinjeborg
Malerfirmaet Vinjeborg
Vinjeborg

Vi får din hverdag til at gå op - og er med hele vejen

Engagement

Det er vigtigt for os, at du lykkes med dit projekt. Derfor følger vores konsulenter projektet fra start til slut, og vores håndværkere bliver matchet på opgaver efter deres kompetencer og erfaring. Der betyder, at du får topmotiverede og dedikerede medarbejdere ud.

Kvalitet

Der skal være kvalitet i vores arbejde fra dag et, så du lykkes med dit projekt. Vores håndværkere får arbejdstøj, værktøj og sikkerhedsudstyr udleveret af os, og vores konsulenter følger op på dine behov gennem samarbejdet.

Loyalitet

Stærke og langvarige samarbejder er vigtige for os. Derfor prioriterer vi fortrolig og åben dialog. Din konsulent lærer din virksomhed at kende samt dine forventninger og arbejdsgange. Det er helt essentielt for os, at du til enhver tid vil anbefale os til en ven eller kollega.

Anstændighed

Din konsulent er til stede ved opstart af nye medarbejdere, så alle er trygge i processen. Alle vores medarbejdere arbejder under ordnede forhold med overenskomstmæssig løn, pension og sundhedsforsikring. Og når det gælder vores udenlandske medarbejdere, står vi for alt det praktiske.

Skal vi hjælpe med dit projekt?

Kontakt din lokale konsulent i dag og hør nærmere.
Hovedstaden
Sjælland
Torben Marstrand
Elektriker Industritekniker Maler Murer Struktør Tekniker Ufaglært VVS
Hovedstaden
Sjælland
Mads Ritsmar
Elektriker Fiber/COAX-tekniker
Midtjylland
Nordjylland
Sønderjylland
Jesper Birkkjær
Fiber/COAX-tekniker
Hovedstaden
Sjælland
Micky Malling
Maler Murer Struktør Tømrer Ufaglært
Fyn
Sønderjylland
Kasper Høilund
Elektriker Industritekniker Tekniker VVS
Midtjylland
Lasse Christiansen
Elektriker Industritekniker Tekniker VVS
Sjælland
Jørn Nielsen
Elektriker
Nordjylland
Claus Nielsen
Elektriker Fiber/COAX-tekniker Industritekniker Maler Smed Struktør Svejser Tømrer Ufaglært VVS
Fyn
Sønderjylland
Hans Ole Ravnholt
Maler Murer Struktør Tømrer Ufaglært
Midtjylland
Christian Jepsen
Maler Murer Struktør Tømrer Ufaglært
Hovedstaden
Sjælland
Alexander Wejlemann
Maler Murer Struktør Tømrer Ufaglært

Har du brug for håndværkere til leje til dit byggeprojekt?

Viktech har i over 11 år specialiseret sig i at udleje håndværkere til byggeprojekter i hele landet. Vores faglærte håndværkervikarer dækker stort set alle faggrupper, herunder tømrere, malere og struktører. Uanset om du har brug for at leje en håndværker til et mindre projekt eller en større opgave indenfor byggeri, tilbyder vi skræddersyede løsninger, der matcher dine specifikke behov. Søger du job? Se ledige job indenfor byggeri.

Vikarservice der passer til dit byggeprojekt

Hos Viktech forstår vi, at byggebranchen kan være omskiftelig, og du kan få brug for at op- og nedjustere i mandskabet fra dag til dag. Derfor kan vi hjælpe dig i mange forskellige situationer, fx hvis du har brug for at:

  • Leje en medarbejder til et byggeprojekt med kort varsel og løbende tilpasning
  • Arbejde på afstand med projekter langt fra hovedkontoret
  • Håndtere store projekter eller spidsbelastning ved sæsonudsving
  • Finde kvalificeret arbejdskraft til dit lokalområde
  • Benytte vikarer til byggeri som en fleksibel løsning
  • Rekruttere formænd, projektledere og funktionærer til specifikke opgaver

Fleksible og erfarne vikarer til dit byggeprojekt

Viktechs koncept er bygget op om dygtige og fleksible håndværkervikarer, der kan støtte dig med dine byggeprojekter fra start til slut. Når du samarbejder med os, får du tilknyttet en erfaren konsulent, som hjælper dig med dine bemandingsbehov. Vi sørger for det nødvendige arbejdstøj, kvalitetsværktøj og sikkerhedsudstyr, så både du og vores vikar altid har det, I skal bruge.

Lej faglærte håndværkere i hele landet

Du kan leje faglærte håndværkere til dit projekt, uanset hvor i landet du er. Vi har kvalificerede tømrere, malere og struktører, der dagligt arbejder for vores kunder i hele Danmark. Deres kompetencer spænder bredt, så de kan tilpasse sig netop dit byggeprojekt. Uanset om du har brug for håndværkere til leje til kortvarige opgaver eller større projekter, står vi klar til at levere kvalitet og fleksibilitet. Se vores lokale kontorer.