.1
.
.
.
.
.
.

Cookie- og privatlivspolitik

Oversigt

  1. Introduktion
  2. Hvad er Cookies?
  3. Formål med cookies på vores website
  4. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
  5. Google Analytics
  6. Brug af personoplysninger
  7. Ejeroplysninger

1. Introduktion

Når du besøger vores website, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

2. Hvad er cookies?

En cookie er en lille stump kode, som gemmes på din computer, telefon, iPad eller hvad du ellers surfer nettet med. Cookies kan helt enkelt gemme oplysninger om din adfærd på nettet, eller sikre at en side/løsning fungerer rent teknisk. En cookie er en passiv fil, som ikke kan sprede virus eller andre skadelige programmer til din computer.

Cookies udveksles mellem din browser og en webserver. De kan bl.a. indeholde information om:

  • Brugerindstillinger
  • Om du er logget ind
  • Hvordan du bruger den hjemmeside du besøger, f.eks. hvilke sider du ser og hvor længe?

3. Formål med cookies på vores website

På Viktech.dk benytter vi cookies til at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Dette indebærer bl.a.:

  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.
  • Trafikmåling, at optimere brugervenligheden, udvikle bedre funktioner, målrette vores indhold og måle de besøgenes brug af hjemmesiden.
  • Målretning af annoncering, så vi kan vise dig de annoncer vi tror er mest relevante og styre hvor ofte samme annonce vises.

4. Sådan sletter eller blokerer du for cookies

http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter. Tredjepartscookies sættes bl.a. af webanalyseprogrammer (som f.eks. Google Analytics, UserReport og Gallup).

5. Google Analytics

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

6. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, tilmelding til nyhedsbrev eller deltagelse i en konkurrence m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.
Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vores produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedrørende personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Viktech, skal du rette henvendelse på viktech@viktech.dk eller telefon 70 20 90 43. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Indsigt og klager                                                                                      

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

7. Ejeroplysninger

Viktech PS
Runetoften 18
8210 Aarhus V
Telefon: 70 20 90 43
CVR: 34046603
Email: viktech@viktech.dk

 

Viktech er medlem af

logo-danskbyggeri-min.jpg
logo-danskbyggeri-min.jpg
logo-danskbyggeri-min.jpg
logo-danskbyggeri-min.jpg
logo-danskbyggeri-min.jpg
logo-danskbyggeri-min.jpg
logo-danskemalermestre-min.jpg
logo-danskemalermestre-min.jpg
logo-danskemalermestre-min.jpg
logo-danskemalermestre-min.jpg
logo-danskemalermestre-min.jpg
logo-danskemalermestre-min.jpg
logo-di-min.jpg
logo-di-min.jpg
logo-di-min.jpg
logo-di-min.jpg
logo-di-min.jpg
logo-di-min.jpg
logo-tekniq-2.jpg
logo-tekniq-2.jpg
logo-tekniq-2.jpg
logo-tekniq-2.jpg
logo-tekniq-2.jpg
logo-tekniq-2.jpg
.
© 2019 Viktech. All Rights Reserved. Læs vores privatlivspolitik her
Stempel
Top