Lej en struktør til dit projekt

Få hjælp til dit projekt – kontakt os i dag og lej en faglært struktør.

Lej en struktør til dit projekt

Få hjælp til dit projekt – kontakt os i dag og lej en faglært struktør.
byggeprojekter hvert år
0 +
års erfaring i branchen
0 +
medarbejdere i job hver måned
0 +

Seneste nyt fra Viktech

Renoveringsprojekter: Styrk dit byggeri med erfarent vikarmandskab
Viktech
Kalundborg vikar: Få kvalificerede vikarer til elektriker-, maler- og tømreropgaver
Viktech
Rødovre vikarer: Lej elektrikere, malere eller tømrere til dit projekt
Viktech
Brug for en pålidelig elektriker, maler eller tømrer vikar i Fredericia?
Viktech
Aalborg: Få kvalificerede vikarer til maler-, elektriker- og tømreropgaver
Viktech
Elektriker, Tømrer og Maler Vikarer i København til Byggeri og Industri
Viktech

Lej en struktør

*
*
*
*
*
*
*
Fagområde
*
Tømrer
Elektriker
Maler
Fibertekniker
Andet
Når du trykker "Send", siger du ja tak til at modtage nyhedsmails og informationer fra Viktech og godtager Viktechs Privacy Policy.

Eksempler på struktøropgaver vi løser

Anlæg
Byg

6 fordele ved en struktør fra Viktech

Få en fleksibel løsning, der sparer dig tid og sikrer dit projekt fremdrift. Med en fast kontaktperson, der kender din branche og medarbejdere, der er klar til at yde fra dag ét, kan du fokusere på at overholde dine deadlines.

Hurtig og fleksibel proces

Vi forstår at behovet for en elektrikervikar kan opstå pludseligt i en travl hverdag. Vores hurtige og fleksible rekrutteringsproces sikrer, at du hurtigt får de rette medarbejdere til dine projekter. Og så står vi også for al administration, fx kontrakt, løn, sygdom, ferie og opsigelse. På den måde kan du fokusere på det vigtige – nemlig at overholde tidsplanen.

I Viktech sikrer vi, at vores konsulenter har solidt branchekendskab og forstår de specifikke krav og forventninger, der er i branchen. Det gør dem i stand til at finde de rette medarbejdere og kompetencer til lige netop dit projekt.

Din konsulent bliver din faste kontakt i Viktech. De kender din virksomhed, dit projekt og dine behov, og bliver den person, du kommunikerer med. Det sikrer, at koordineringen er nem, at du sparer tid og at samarbejdet kører problemfrit.

Vores medarbejdere møder op iført arbejdstøj, værktøj og nødvendigt sikkerhedsudstyr. Alt efter typen af opgaver, sørger vi for sko, hjelme, veste og den rette værktøjskasse.

Opstarten skal være planlagt og tryg for alle parter – og det sørger vi selvfølgelig for. Din kontaktperson møder op sammen med medarbejderen på første arbejdsdag, så I sammen kan gennemgå opgaverne.

Din konsulent tjekker ind på dag 3 og 14 efter opstart. Her sikrer de, at du er tilfreds med medarbejdere og dine behov er dækket. Det er også her, I kan drøfte eventuelle udfordringer og tilpasninger i ansættelsen. 

Brug for en bil?

Ud over faglærte og erfarne håndværkere kan du også leje forskellige typer af biler.
Viktech medarbejder
Tripl
100% elektrisk scooter, med varerum og blink. Velegnet til montage arbejde i større byer.
Bil med arbejdsmand
Lille varevogn
Lille varevogn med bluetooth og fartpilot. Velegnet til spjæld og service.
Bil med arbejdsmand
Medium varevogn
Medium varevogn med bluetooth og fartpilot. Velegnet til større projektopgaver.
Bil med værktøj og arbejdsmand
Fiberbil
Fiberbil med indretning og splidsevindue, blink på taget og varme i varerummet.

Skal vi hjælpe med dit projekt?

Kontakt din lokale konsulent i dag og hør nærmere.

Hovedstaden
Sjælland
Torben Marstrand
Elektriker Industritekniker Maler Murer Struktør Tekniker Ufaglært VVS
Hovedstaden
Sjælland
Micky Malling
Maler Murer Struktør Tømrer Ufaglært
Nordjylland
Claus Nielsen
Elektriker Fiber/COAX-tekniker Industritekniker Maler Smed Struktør Svejser Tømrer Ufaglært VVS
Fyn
Sønderjylland
Hans Ole Ravnholt
Maler Murer Struktør Tømrer Ufaglært
Midtjylland
Christian Jepsen
Maler Murer Struktør Tømrer Ufaglært
Hovedstaden
Sjælland
Alexander Wejlemann
Maler Murer Struktør Tømrer Ufaglært

Ofte stillede spørgsmål om leje af struktørvikarer

Vi vurderer vores struktører ud fra, om de har en relevant uddannelse og erfaring indenfor byg og anlæg. Derudover kigger vi også på kvalifikationer som evnen til at arbejde selvstændigt og i teams samt kommunikationsevner.

Vi tager en dialog med dig og spørger ind til dine behov og forventninger. Du kan også bede om at få referencer eller tidligere arbejde på en vikar.

Når du kontakter os, vurderer vi dit behov og matcher dig med en kvalificeret struktørvikar.

Vi har flere struktører i vores netværk, så i mange tilfælde kan vi tilbyde en vikar, der kan starte hurtigt.

Ja, vi tilbyder fleksible løsninger, der passer til både korttidsprojekter og længerevarende opgaver. Vi tilpasser os dine behov.

En struktør kan udføre opgaver som at planlægge, designe og lede byggeprojekter, herunder konstruktion af bygninger, broer og andre infrastrukturer. De arbejder med materialevalg, beregninger af strukturel stabilitet og sikrer, at projekter overholder bygningsreglementer og sikkerhedsstandarder.

Alle vores struktører er nøje udvalgt baseret på deres erfaring og faglige kvalifikationer. Vi følger op på både kundens tilfredshed og vikarens ydeevne.

Ja, vi dækker hele landet, fra København og Århus til Odense, Aalborg og mindre byer. Uanset hvor dit projekt er, kan vi finde en struktør til dig.

Alle vores struktører er ansat under ordnede forhold og får overenskomstmæssig løn samt feriepenge og pension, hvilket sikrer en stabil og tryg ansættelse.

Ja, hvis der opstår behov for at skifte vikar undervejs, kan du gøre det i op til tre dage efter opstartsdagen. Vi hjælper selvfølgelig med at finde et alternativ til dig.

Prisen afhænger af opgavens varighed og kompleksitet. Kontakt os for et uforpligtende tilbud, så finder vi en løsning, der passer til dit budget.

Leje af struktørvikar til dine byggeprojekter

Står du og mangler en struktør til dit næste byggeprojekt? Hos Viktech tilbyder vi leje af dygtige struktører til både store og små opgaver. Vores vikarservice gør det nemt og effektivt at få kvalificeret arbejdskraft, uanset om du har brug for en struktørvikar i kortere eller længere tid.

Med mange års erfaring i byggebranchen, er vi specialister i at matche dig med den rette struktør til netop dit projekt. Vi udlejer dygtige betonfolk med brede kompetencer, som kan tage del i alt fra betonkonstruktioner til komplekse anlægsprojekter. Søger du job som struktør? Find vores ledige stillinger her.

Vores struktørvikarer har erfaring med en lang række opgaver, herunder:

  • Anlæg: Veje, fundamenter, betonbelægninger, rørføring og kloakering.
  • Byg: Betonkonstruktioner, sokler, p-kældre og betongulve i boligbyggerier og hotelbyggeri.

Hvorfor vælge Viktech til leje af struktørvikarer?

Der er mange fordele ved at vælge Viktech, når du skal leje en struktørvikar. Vores struktører er erfarne, fleksible og kan hurtigt tilpasse sig både små og store projekter. Uanset om du har brug for ekstra hænder til et større anlægsprojekt eller hjælp til mindre opgaver som støbning af fundamenter eller kloakering, har vi de rette folk til opgaven.

Vi garanterer, at vores struktørvikarer altid leverer høj kvalitet og effektivitet i deres arbejde. Vi sørger for, at du får en kompetent og pålidelig vikar, der kan sikre fremdrift på dit projekt – uanset om det drejer sig om betonkonstruktioner eller mere komplekst anlægsarbejde.

Står du også og mangler en tømrermaler, elektriker eller måske en fibertekniker? Så kan vi også hjælpe dig med gode folk her.

Kontakt os i dag for leje af struktører

Hvis du leder efter en struktør til dit næste projekt, kan du leje en struktørvikar gennem Viktech. Vores vikarservice er ideel, hvis du har brug for ekstra arbejdskraft, der hurtigt kan træde til og levere resultater.

Vi tilbyder leje af struktører til både betonarbejde og andre byggeprojekter i hele Danmark. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få succes på dit næste byggeprojekt.