Lej en COAX- eller fibertekniker til dit projekt

Få hjælp til dit projekt – kontakt os i dag og lej en faglært fibertekniker.

Lej en COAX- eller fibertekniker til dit projekt

Få hjælp til dit projekt – kontakt os i dag og lej en faglært fibertekniker.
byggeprojekter hvert år
0 +
års erfaring i branchen
0 +
medarbejdere i job hver måned
0 +

Seneste nyt fra Viktech

Renoveringsprojekter: Styrk dit byggeri med erfarent vikarmandskab
Viktech
Kalundborg vikar: Få kvalificerede vikarer til elektriker-, maler- og tømreropgaver
Viktech
Rødovre vikarer: Lej elektrikere, malere eller tømrere til dit projekt
Viktech
Brug for en pålidelig elektriker, maler eller tømrer vikar i Fredericia?
Viktech
Aalborg: Få kvalificerede vikarer til maler-, elektriker- og tømreropgaver
Viktech
Elektriker, Tømrer og Maler Vikarer i København til Byggeri og Industri
Viktech

Lej en fibertekniker

*
*
*
*
*
*
*
Fagområde
*
Tømrer
Elektriker
Maler
Fibertekniker
Andet
Når du trykker "Send", siger du ja tak til at modtage nyhedsmails og informationer fra Viktech og godtager Viktechs Privacy Policy.

Eksempler på fiberteknikeropgaver vi løser

Installation i husstande
Service, vedligehold og drift
Etablering i nybyg
Netplanning, dokumentation og infrastruktur
Viktech medarbejder
Uddannelse og support

Vi uddanner egne fiberteknikere og tilbyder support

Vi ved, at du skal kunne reagere hurtigt i din branche. Derfor har vi en supportafdeling, som sørger for veluddannede medarbejdere, der kan træde til med kort varsel. De sikrer, at alle vores fiberteknikere gennemgår Viktechs FTTH-kursus, som er er skræddersyet i tæt samarbejde med leverandører og nuværende samarbejdspartnere.

 

“Stop and go”: Tryghed i akutte situationer

Med vores “Stop and go”-løsning er du sikret, at vi rykker ud med mandskab og udstyr samme dag, hvis du oplever et uforudset nedbrud. Det giver dig tryghed og vished om, at problemer bliver løst hurtigt og effektivt.

Lej udstyr til dit fiberprojekt

Udstyret skal være i orden – og det kan du naturligvis leje hos os. Vi har specialværktøj, instrumenter og it-udstyr. Du kan blandt andet leje:

  • FTTH-udstyr
  • Splidserkasser
  • Blæseudstyr
  • Fibertasker

 

Kontakt en af vores konsulenter, så kan de hjælpe dig med at få udstyret på plads.

Fibertekniker

6 fordele ved en fibertekniker fra Viktech

Få en fleksibel løsning, der sparer dig tid og sikrer dit projekt fremdrift. Med en fast kontaktperson, der kender din branche og medarbejdere, der er klar til at yde fra dag ét, kan du fokusere på at overholde dine deadlines.

Hurtig og fleksibel proces

Vi forstår at behovet for en elektrikervikar kan opstå pludseligt i en travl hverdag. Vores hurtige og fleksible rekrutteringsproces sikrer, at du hurtigt får de rette medarbejdere til dine projekter. Og så står vi også for al administration, fx kontrakt, løn, sygdom, ferie og opsigelse. På den måde kan du fokusere på det vigtige – nemlig at overholde tidsplanen.

I Viktech sikrer vi, at vores konsulenter har solidt branchekendskab og forstår de specifikke krav og forventninger, der er i branchen. Det gør dem i stand til at finde de rette medarbejdere og kompetencer til lige netop dit projekt.

Din konsulent bliver din faste kontakt i Viktech. De kender din virksomhed, dit projekt og dine behov, og bliver den person, du kommunikerer med. Det sikrer, at koordineringen er nem, at du sparer tid og at samarbejdet kører problemfrit.

Vores medarbejdere møder op iført arbejdstøj, værktøj og nødvendigt sikkerhedsudstyr. Alt efter typen af opgaver, sørger vi for sko, hjelme, veste og den rette værktøjskasse.

Opstarten skal være planlagt og tryg for alle parter – og det sørger vi selvfølgelig for. Din kontaktperson møder op sammen med medarbejderen på første arbejdsdag, så I sammen kan gennemgå opgaverne.

Din konsulent tjekker ind på dag 3 og 14 efter opstart. Her sikrer de, at du er tilfreds med medarbejdere og dine behov er dækket. Det er også her, I kan drøfte eventuelle udfordringer og tilpasninger i ansættelsen. 

Brug for en bil?

Ud over faglærte og erfarne håndværkere kan du også leje forskellige typer af biler.
Viktech medarbejder
Tripl
100% elektrisk scooter, med varerum og blink. Velegnet til montage arbejde i større byer.
Bil med arbejdsmand
Lille varevogn
Lille varevogn med bluetooth og fartpilot. Velegnet til spjæld og service.
Bil med arbejdsmand
Medium varevogn
Medium varevogn med bluetooth og fartpilot. Velegnet til større projektopgaver.
Bil med værktøj og arbejdsmand
Fiberbil
Fiberbil med indretning og splidsevindue, blink på taget og varme i varerummet.

Skal vi hjælpe med dit projekt?

Kontakt din lokale konsulent i dag og hør nærmere.

No data was found

Ofte stillede spørgsmål om leje af fiberteknikervikarer

Vi vurderer vores COAX- og fiberteknikere ud fra, om de har en relevant uddannelse og erfaring med netværksteknologi. Derudover kigger vi også på, om de har kendskab til installation, vedligeholdelse og fejlfinding af COAX- eller fibernetværk.

Vi tager en dialog med dig og spørger ind til dine behov og forventninger. Du kan også bede om at få referencer eller tidligere arbejde på en vikar.

Når du kontakter os, vurderer vi dit behov og matcher dig med en kvalificeret fibertekniker med den rette erfaring.

Vi har et stort netværk af COAX-o g fiberteknikere, så i mange tilfælde kan vi tilbyde en vikar, der kan starte hurtigt. Ofte fra dag til dag.

Ja, vi tilbyder fleksible løsninger, der passer til både korttidsprojekter og længerevarende opgaver. Vi tilpasser os dine behov.

En fibertekniker kan udføre opgaver som installation, reparation og vedligeholdelse af fiberkabler, fejlfinde og løse netværksproblemer samt sikre korrekt tilslutning og test af fibernetværk.

Alle vores COAX- og fiberteknikere er nøje udvalgt baseret på deres erfaring og faglige kvalifikationer. Vi følger op på både kundens tilfredshed og vikarens ydeevne.

Ja, vi dækker hele landet, fra København og Århus til Odense, Aalborg og mindre byer. Uanset hvor dit projekt er, kan vi finde en fibertekniker til dig.

Alle vores fiberteknikere er ansat under ordnede forhold og får overenskomstmæssig løn samt feriepenge og pension, hvilket sikrer en stabil og tryg ansættelse.

Ja, hvis der opstår behov for at skifte vikar undervejs, kan du gøre det i op til tre dage efter opstartsdagen. Vi hjælper selvfølgelig med at finde et alternativ til dig.

Prisen afhænger af opgavens varighed og kompleksitet. Kontakt os for et uforpligtende tilbud, så finder vi en løsning, der passer til dit budget.

Lej en professionel COAX- eller fibertekniker til dine projekter

Har du brug for specialiseret arbejdskraft til installation eller vedligeholdelse af fibernet? Hos Viktech tilbyder vi leje af COAX- og fiberteknikere, der sikrer pålidelig og effektiv netværksdrift. Vores teknikere har uddannelse og erfaring indenfor installation, service, vedligehold, etablering og netplanning. Søger du job som COAX- eller fibertekniker, så tag et job på ledige stillinger her.

Hvorfor vælge en COAX- eller fibertekniker fra Viktech?

Når du lejer en COAX- eller fibertekniker fra os, får du adgang til teknisk ekspertise og specialviden, der dækker alt fra fiberinstallation til reparation og vedligeholdelse af både COAX- og fiberkabler. Uanset om du har brug for hjælp til installation i private husstande eller en større erhvervsinstallation, kan vi levere kvalificerede teknikere med den nødvendige erfaring.

Vores COAX- og fiberteknikere kan hjælpe med:

  • Installation af fiber i hjem, virksomheder og offentlige institutioner.
  • Fejlfinding og reparation af COAX- og fibernetværk for at sikre optimal drift.
  • Opbygning og vedligeholdelse af netværk.

Står du også og mangler en tømrermalerstruktør eller måske en elektriker? Så kan vi også hjælpe dig med gode folk her.

Fordele ved at ansætte en fibertekniker som vikar

Det har flere fordele at ansætte en fibertekniker gennem Viktech:

  • Erfarne fiberteknikere: Vores fiberteknikere er uddannede og har de nødvendige kvalifikationer og flere års erfaring. Det giver en høj faglig kvalitet i det arbejde, de udfører.
  • Fleksibilitet: Du bestemmer, hvor længe du har brug for vores fiberteknikere – vi kan hjælpe alt fra en enkelt dag til flere måneder.
  • Hurtig opstart: Har du brug for akut hjælp? Vi kan levere fiberteknikere med kort varsel, så du ikke mister et projekt eller når i mål til tiden.
  • Skræddersyet løsning: Vi matcher dig med en fibertekniker, der har erfaring inden for det specifikke område, du har brug for.

Sådan lejer du en fibertekniker fra Viktech

Har du brug for en COAX- eller fibertekniker i dag, skal du blot kontakte os. Så sørger vi for hurtigt at finde de rette medarbejdere til dit projekt, uanset om du har brug for hjælp på den korte eller lange bane.