RING:

Der er kort fra tanke til handling gennem samarbejde med Viktech

Der er kort fra tanke til handling gennem samarbejde med Viktech
11. december, 2018
Weibel Installation har ind imellem brug for ekstra hænder – og når det sker, skal det som regel være ’her og nu’. Et fast samarbejde med Viktech sikrer dem dygtige håndværkere, der er i gang fra allerførste time.

Der er kort fra tanke til handling gennem samarbejde med Viktech

Weibel Installation A/S er autoriseret el-installatør, der løser alt el-arbejde, også fiber, netværk og data, byggeri og sikring, ligesom de varetager totalentrepriser. Det er især på de større entrepriser, at Weibel har stor glæde af samarbejdet med Viktech.

Klar, parat – allerede næste dag

Når der er behov for ekstra hænder eller særlige kompetencer, kontakter Weibel deres faste Viktech-konsulent, Jørn Nielsen. Og allerede næste dag kan det ekstra mandskab være parat på pladsen – klar til dagens opgaver. Der er kort fra tanke til handling, også fordi Viktech sørger for alt, inklusiv værktøj og arbejdstøj.

”Det er en stor fordel for os, at vi samarbejder med Viktech. Det gør os meget fleksible, for vi kan hurtigt køre ekstra bemanding op og lige så hurtigt nedjustere igen, når opgaverne er løst. De sørger for alt, og vi skal blot sørge for, at jobbet er der. Det er en effektiv ’plug and play-løsning’, siger Johan Fensbo, der er økonomichef hos Weibel Installation.

En af fordelene ved et samarbejde med Viktech er deres konsulenter. Hver konsulent er faguddannet og har deres eget faste fagområde. For Weibel betyder det f.eks., at det altid er Jørn, der står for rekrutteringen, og derfor udvælger de helt rigtige medarbejdere til det aktuelle job.

Hos Weibel finder man ro i at have sin faste konsulent, der kender virksomheden ud og ind.

”Jørn er god til at vurdere, hvilke medarbejdere der vil fungere fint hos os. Vi prioriterer høj kvalitet, faglig dygtighed og går ikke på kompromis. Det ved Jørn, og han kender os rigtig godt, så han sender altid de rigtige medarbejdere i vores retning. Én enkelt gang har vi oplevet, at kemien ikke var der, og så sendte vi medarbejderen retur. Der var ’no hard feelings’, og sådan skal det også være”, tilføjer Johan Fensbo.

Bonus var, at Weibel i stedet fik 57-årige Leif Rylander. Som de siger ’en hamrende dygtig elektriker’, og allerede efter 14 dage gik han alene på byggepladsen og styrede alt selv.

Det handler om tillid. Ifølge Johan mærker man det med det samme. Man ser, hvordan vedkommende arbejder, og hvordan samspillet er med kunden. Er vedkommende både dygtig, ærekær og samtidig viser initiativ og engagement, så er det den slags medarbejdere, man gerne vil fastansætte.

”Jeg plejer at sige, at vi kun har ’dovne håndværkere’ hos os. Dovne, fordi de ikke gider at lave arbejdet forkert, men i stedet laver det rigtigt første gang. Det sparer tid og ressourcer – også hos vores driftsleder, der får frigjort tid til andet arbejde”, tilføjer Johan Fensbo.

Hos Weibel ser man Viktech som en rigtig god løsning.

Det er godt for medarbejderen, der får mulighed for at prøve forskellige typer faglige udfordringer, jobs og arbejdspladser – og det er godt for virksomhederne, der har hurtig adgang til kompetent arbejdskraft, når opgaverne bliver for mange. Og går man med planer om at fastansætte, kan man teste medarbejderen i praksis, inden man indgår en reel ansættelse med Viktechs Try and Hire-koncept. Så ved man præcis, hvad man får og kender medarbejderens kompetencer.

Læs mere om Weibel her: https://weibel-el.dk/

Vil du også gerne have hurtig adgang til kompetent arbejdskraft?

Kontakt os med det samme. Vi sørger for at du får nye medarbejdere, der møder første dag i arbejdstøj og en værktøjstaske, så medarbejderen er klar til at gå igang med arbejdet med det samme. Samtidig får du tilknyttet en fast konsulent i dit nærområde, som følger dit projekt fra start til slut og løbende følger op på om samarbejdet med vores medarbejdere forløber som det skal.

Er du elektriker eller anden håndværker, der kunne tænke sig nye udfordringer, hvor du får tilknyttet en fast konsulent der sørger for at du trives i de projekter du går på? Din konsulent sørger desuden også for at du har arbejdstøj, passende sikkerhedsudstyr og en værktøjstaske, så du kan passe dit arbejde hos vores kunde. Skynd dig at tilmelde dig vores database, så kommer du foran i køen, når vi mangler nye folk til et projekt.

Del denne nyhed

Flere nyheder