RING:

Stor efterspørgsel på elektrikere

Stor efterspørgsel på elektrikere
13. januar, 2020
Er du elektriker, er du højst sandsynligt i arbejde og har travlt. Efterspørgslen på elektrikere er nemlig høj for tiden. Det gør det også nemt for jobsøgende elektrikere at finde arbejde. I skrivende stund er der 365 elektriker-opslag på Jobnet og 220 opslag på Jobindex, hvis du søger “elektriker”. Til sammenligning er der 242 tømrer opslag på Jobnet, 172 VVS opslag, 102 anlægsjob.

Sæsonens vintermørke er en del af forklaringen

Den stigende efterspørgsel har selvfølgelig noget at gøre med sæsonen. De mørke vintermåneder øger behovet for mere og bedre belysning kombineret med at mange i januar sætter gang i nye forbedringsprojekter. Ikke overraskende er jobudbudet markant lavere for udendørs håndværker-faggrupper som maler, brolægger og murer. På Jobnet er der hhv. 93, 41 og 93 opslag indenfor disse fag. Men generelt mærkes der også høj beskæftigelse udenfor vintersæsonen, som man kan læse om på dansk el-forbunds hjemmeside.

Også hos Viktech oplever vi stor efterspørgsel på elektrikere. Det er især indenfor industri og teleteknik men også service-elektrikere er der virksomheder der søger efter. Normalt kan vi med vores 200 faste elektrikere udfylde virksomhedernes behov for ekstra bemanding, men lige nu kommer der så mange ordrer ind at vi må indhente medarbejdere udenfor vores faste medarbejderdatabase.

Del denne nyhed

Flere nyheder