RING:

Vi er deres buffer

Vi er deres buffer
6. januar, 2021
Hos Elstyrken er holdningen klar: ikke flere end 20 medarbejdere. For at kunne holde det antal har Elstyrken og Viktech et meget tæt og mangeårigt samarbejde.

Viktech konsulent Jørn Nielsen

Samarbejdet mellem Elstyrken og Viktech går mange år tilbage. Deres faste Viktech-konsulent er Jørn Nielsen, som har tunet sig godt ind på, hvilke håndværkere der passer godt ind i teamet. Samtidig er det Jørn, der sørger for at imødekomme Elstyrkens ønske om at holde antallet af fastansatte medarbejdere på maksimalt 20.

”Hvis Elstyrken har travlt, hyrer de Viktech-folk ind, så mandskabet matcher arbejdsopgaverne. De er aldrig mere end 20 egne medarbejdere. Nogle gange hjælper vi også den anden vej rundt og tager nogle af deres egne folk ind i vores team. Det kan fx være, når en lærling er udlært, og Elstyrken gerne vil beholde den nyudklækkede svend. For at holde de magiske 20 medarbejdere knytter vi svenden til Viktech og lejer så svenden ud til Elstyrken”

Der er også nogle eksempler på, at Elstyrken er endt med at fastansætte medarbejdere fra Viktech, fordi de var et super fint match, og fordi man på det tidspunkt lå under de 20 medarbejdere.

Og hvorfor lige tallet 20?

Hvis de bliver mere end 20 fastansatte medarbejdere (lærlinge ikke medregnet), vil det kræve et større administrativt set-up at kunne honorere de flere medarbejdere. Det kan fx være ekstra medarbejdere til løn, bogholderi og HR.

Ved at holde sig på maksimalt 20 personer kan de holde administrative funktioner på et minimum.

Har du også brug for hjælp til bemandingen?

Kunne du tænke dig at få Jørn eller en af hans kollegers hjælp til at hjælpe dig med at finde de rigtige medarbejdere til dit team? Så kontakt os med det samme. Du kan ringe til os på 70209043, eller sende os dine kontaktinformationer via nedenstående link. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Er du faglært elektriker og kunne du tænke dig en super fleksibel hverdag?

En hverdag, hvor du har en fast kontaktperson, der hele tiden tiden gør alt han kan for at holde dig på projekter der passer til dine kompetencer. Hvor du bliver udstyret med arbejdstøj og en værktøjskasse du skal bruge hos kunden.

Så tilmeld dig vores database herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt, for at fortælle om de muligheder vi kan tilbyde.

Del denne nyhed

Flere nyheder