RING:

Viktech er guld værd hos Haverslev El

Viktech er guld værd hos Haverslev El
14. marts, 2019
Eksterne medarbejdere er et must for at drive en succesfuld virksomhed i dag. Det mener Henrik Garder, der er direktør for den nordjyske el-virksomhed Haverslev El. “Den fleksibilitet, Viktech giver os, er nødvendig for, at vores forretning kan køre ordentligt rundt”, siger han.

Viktech er guld værd hos Haverslev El

Det går forrygende godt i den danske el-branche. En analyse for brancheorganisationen TEKNIQ viser, at aktiviteten hos installationsvirksomhederne i byggeribranchen er vokset med hele 7,2 procent siden 2011. Og skal man tro de økonomiske vismænd, vil el-branchen omsætte for knap 30 milliarder kroner i 2019. Det er en stigning på over fem milliarder kroner på blot fem år.

Hos Haverslev El i Nordjylland mærker de også den stigende efterspørgsel. Virksomhedens 52-årige direktør Henrik Garder har arbejdet i branchen i lidt over 15 år, og han har sjældent oplevet noget lignende.

– Der er forfærdelig travlt for tiden. Det er næsten for meget af det gode, siger han og griner. Han ved godt, at han står med et luksusproblem mellem hænderne.

Men selv et luksusproblem skal jo løses, og her spiller Viktechs medarbejdere en uvurderlig rolle.

– Når der er spidsbelastning på og opgaverne vælter ind, er Viktech en utrolig vigtig samarbejdspartner. Uden deres eksterne medarbejdere ville vi ikke kunne tage imod så mange opgaver, som vi gør lige nu. Den fleksibilitet, Viktech giver os, er nødvendig for, at vores forretning kan køre ordentligt rundt, siger Henrik Garder.

Viktech skaber tryghed

Haverslev El har pt. ansat tre vikarer, som monterer el i en Netto-butik oppe i Sæby. Ud over dagligvarebutikker laver Henrik Garders medarbejdere bl.a. også el-installationer i landbruget, i erhvervsbranchen og hos privatpersoner. Hvor end, der skal trækkes kabler eller monteres el, er Haverslev El klar til at påtage sig opgaven. Og det kræver, at Viktech kan træde til med kort varsel – og ikke mindst levere folk, der er både dygtige og pålidelige.

– Jeg har hyret eksterne medarbejdere hos Viktech siden jeg arbejdede som projektleder hos Arden El-service tilbage i 2003, og jeg har aldrig haft noget at klage over, siger Henrik Garder. Og det takker han især Martin Rasmussen for. Han er Viktechs konsulent for virksomhederne i Nordjylland, og har leveret medarbejdere til Henrik Garder i årevis.

Når jeg ringer til Martin en onsdag og beder ham finde medarbejdere til et nyt projekt med start allerede mandag morgen, så får han det til at ske. Og jeg kan altid være sikker på, at hans folk leverer varen og har de rette kompetencer til at løse arbejdsopgaven. I sidste ende betyder det jo, at vi kan sige ja til langt flere kunder, siger Henrik Garder.

Åben dialog er guld værd

Selvom Haverslev El pt. kun har danske vikarer tilknyttet, har virksomheden også løbende hyret udenlandske el-installatører fra Polen og Tyskland ind. Og de bliver ofte brugt til opgaver af den lidt mere grove slags, forklarer Henrik Garder.

– Det hænger sammen med, at vores montører ikke just er verdensmestre i hverken engelsk eller tysk, og derfor har svært ved at sætte udlændingene ind i komplekst teknisk arbejde, siger direktøren, men slår samtidig fast, at sprogbarrieren ofte ikke er så stort et problem, som hans faste medarbejdere frygter.

– F.eks. hyrede jeg en tysk medarbejder fra Viktech til en opgave. Og min montør glædede sig ikke lige frem til at skulle gebærde sig på tysk. Efter 14 dage besøgte jeg ham for at se, hvordan samarbejdet gik, og så gik han sgu og snakkede flydende tysk, griner han.

Hvis prognoserne holder stik og el-branchen får endnu mere travlt i 2019, regner Henrik Garder med både at hyre danske og udenlandske medarbejdere ind fra Viktech i løbet af året. Og virksomhedsejeren kunne ikke drømme om at kigge sig om efter andre bemandingsbureauer – selv ikke, hvis de tilbyder en bedre pris.

- Det ville være nogle dyrt købte penge at spare. Hos Viktech ved jeg altid, at både kvaliteten af medarbejderne og kommunikationen med konsulenten er i top. Og det har jeg ikke tænkt mig at smide væk for et par håndører. Det kræver lang tid at få sådan et godt samarbejde op at køre, og i den her branche er det simpelthen guld værd, siger Henrik Garder.

Læs mere om Haverslev El her: http://haverslevel.dk/

Har du også brug for fleksible faglærte medarbejdere?

Hvis du ligesom Haverslev El har rygende travlt, kan vores dygtige konsulenter træde til og hjælpe med at finde dygtige, omstillingsparate medarbejdere. Vores medarbejder møder i arbejdstøj, med en værktøjstaske med kvalitetsværktøj og er klar til at gå igang med det samme. Når dit projekt slutter, stopper vores medarbejder som sendes videre på et andet projekt. Du behøver altså ikke bekymre dig om andet end at sætte medarbejderen igang.

Er du faglært håndværker, der har mod på en hverdag hvor du løser mange forskellige opgaver og møder mange nye folk, så ansøg straks. Vi har også mange længerevarende projekter og projekter med mulighed for fastansættelse efter 3 måneder, så ring til os med det samme, hvis det lyder som noget for dig: 70209043.

Du kan også søge jobs med det samme ved at udfylde de få punkter i linket herunder:

Del denne nyhed

Flere nyheder