RING:

Let at mande op – og ned

Let at mande op – og ned
6. januar, 2022

Let at mande op - og ned, når byggeprojektet kræver det

Morten Sander er medstifter af firmaet PM Spartelteknik. Et firma, der lever af at løse alle former for spartelopgaver og dermed fungerer som underleverandør til malerne.

Kvalitet er i fokus. Målet er, at malerne slipper for at pletspartle eller på anden måde at rydde op efter en spartelmand. Når maleren starter på jobbet, møder han ind til f.eks. vægge, der er spartlede efter alle kunstens regler.

”Vi leverer god kvalitet i vores arbejde. Ingen maler skal møde ind på jobbet og føle, at nu kan han starte forfra og må pletspartle alle mulige steder for, at slutresultatet skal blive det bedste”, siger Morten Sander, driftsleder hos PM Spartelteknik.

Lige nu samarbejder firmaet med Viktech og har fem mænd gående på et større projekt for en førende, dansk virksomhed i Videbæk. En tilbygning til en fabrik, hvor der også går andre håndværkere – som faktisk også har Viktech-folk på pladsen.

Viktech vikarer spartler på projekt i Midtjylland

Siden firmaets start har man samarbejdet med Viktech og fået dygtigt mandskab, når opgaverne har været for mange, tiden for knap eller der har været brug for helt særlige kompetencer. Og det samme billede har tegnet sig i en anden virksomhed, som Morten tidligere var en del af.

Alt i alt har Morten Sander samarbejdet med Viktech over 15 år – med konsulenten Christian Jepsen og i dag også Kristian Siim Sørensen — der sørger for det helt rigtige mandskab.

”Det er sjældent, at Viktech ikke rammer ’spot on’ med de medarbejdere, de udvælger til opgaverne. Skulle det en sjælden gang ske, at medarbejderen ikke matcher opgaven så godt som ønsket, er de hurtige til at finde en alternativ løsning, der passer os bedre. Men generelt vinder de på det hver gang”, siger Morten Sander.

Med et 15 år langt samarbejde og et kobberbryllup, der for længst er overstået, bliver det spændende at se, om man ikke også når de 25 år og et sølvbryllup.

Meningen med Viktech

Det giver rigtig god mening for Morten Sander at benytte Viktechs mandskab, men hvad er det helt præcist, der motiverer til et mangeårigt samarbejde?

Fleksibilitet og frihed

Vi bliver meget fleksible. Får vi en opgave i Sønderborg, kan vi stille med lokalt Viktech-mandskab og kan på den måde være landsdækkende – uden at vi skal trække store veksler på vores egne folk, der måske bor i den modsatte ende af landet.

Vi kan også tilpasse os op- og nedgangen i opgaver – i takt med konjunkturerne og årstiderne. Med Viktech hyrer vi folk ind til en konkret opgave, og når opgaven er slut, siger vi pænt farvel. Det er en god følelse, at man ikke har ansvaret for at SKULLE finde opgaver til en stor stab hele året rundt.

Brede kompetencer

Vores egne medarbejdere har en vis bredde på deres kompetencer, men får vi en specialopgave ind, kan vi specifikt spørge på kompetencer inden for dette felt. Det giver os dermed også den bredest tænkelige profil og gør os i stand til at løse enhver opgave.

Lettelse

Viktech er meget dygtige til at kigge holistisk på en medarbejder. Det nytter ikke noget kun at have de faglige kompetencer, hvis man ikke kan begå sig og omgås andre mennesker fornuftigt. Deres konsulenter er gode til at screene og finde de helt rigtige medarbejdere. De tænker kreativt og er dygtige til at kigge ind i personligheden.

Billigere

Endelig er det også billigere, hvis vi regner alt med. Vi kunne selv ansætte flere folk, men i realiteten bliver det billigere, fordi vi slipper for at skulle afregne timer, overtid og lægge ud for bl.a. bil, værktøj og arbejdstøj.

PM Spartelteknik er stiftet af Morten Sander og Paul Astrup. Som firmanavnet afslører, leverer de alt inden for spartling. De er underleverandører til malere og sørger for, at maleren ankommer til perfekte spartlinger, hvilket sikrer et malerarbejdet i topklasse. Deres kunder er større entrepriseopgaver – gerne med minimum 20 lejligheder. Virksomheden løser opgaver over hele landet. Du kan læse mere her: www.pmspartelteknik.dk

Del denne nyhed

Flere nyheder