RING:

Nu kan du leje en trailer med sprøjtespartelanlæg hos Viktech

Nu kan du leje en trailer med sprøjtespartelanlæg hos Viktech
12. december, 2018
Som noget nyt tilbyder Viktech nu alle vores samarbejdspartnere leje af en trailer inklusiv et sprøjtespartelanlæg, når du lejer en maler hos os.

Nu kan du leje en trailer med sprøjtespartelanlæg hos Viktech

Vi sørger allerede for, at vores medarbejdere stiller første dag i arbejdstøj med en værktøjskasse, der matcher opgaven, og muligheden for at leje en firmabil foreligger selvfølgelig som altid. Nu kan vores malere derfor dukke op den første dag på et projekt fuldt udstyret med firmabil og en trailer med sprøjtespartelanlæg. Når du lejer en maler hos Viktech, kan du derfor stole trygt på, at vi er klar til at gå i gang med opgaven med det samme.

”Vi er glade for, at vi kan gøre det endnu lettere for vores samarbejdspartnere, når de lejer malere hos Viktech. Vi er altid på udkig efter at gøre hverdagen endnu lettere for vores kunder og med den nye trailer med sprøjtespartelanlægget kan spartelarbejdet som regel udføres på den halve tid” udtaler Jon Flintholm.

I Viktech har vi ca. 200 faglærte malere ansat, som vores samarbejdspartnere kan leje ind til både små og store malerprojekter i hele landet. De hjælper dagligt med opgaver indenfor:

  • Nybyg: spartel/sprøjtespartel, male/sprøjtemale, slibning, opsætning af filt
  • Renovering: maling af facader, træværk, vinduer samt almindelige vægge og loft
  • Flyttelejligheder: Maling af loft, vægge, karme og døre, samt udbedring af skader bl.a. spartling af filt
  • Service og spjæld: Vinduer, facader og diverse reparationer


Vi kan derfor tilbyde medarbejdere, som passer til dit projekt uanset omfanget. Så har du brug for at leje en maler, med eller uden sprøjtespartelanlæg, så ring til os med det samme på 70209043.

Du kan læse mere om Viktechs malere her.

Står du og mangler noget andet specialudstyr, så klik herunder og se hvad Viktech kan tilbyde at hjælpe dig med:

Del denne nyhed

Flere nyheder