RING:

Nu kan du leje en trailer med sprøjtespartelanlæg hos Viktech

Nu kan du leje en trailer med sprøjtespartelanlæg hos Viktech
12. december, 2018
Som noget nyt tilbyder Viktech nu alle vores samarbejdspartnere leje af en trailer inklusiv et sprøjtespartelanlæg, når du lejer en maler hos os.

Nu kan du leje en trailer med sprøjtespartelanlæg hos Viktech

Vi sørger allerede for, at vores medarbejdere stiller første dag i arbejdstøj med en værktøjskasse, der matcher opgaven, og muligheden for at leje en firmabil foreligger selvfølgelig som altid. Nu kan vores malere derfor dukke op den første dag på et projekt fuldt udstyret med firmabil og en trailer med sprøjtespartelanlæg. Når du lejer en maler hos Viktech, kan du derfor stole trygt på, at vi er klar til at gå i gang med opgaven med det samme.

viktech trailer 0001 min

”Vi er glade for, at vi kan gøre det endnu lettere for vores samarbejdspartnere, når de lejer malere hos Viktech. Vi er altid på udkig efter at gøre hverdagen endnu lettere for vores kunder og med den nye trailer med sprøjtespartelanlægget kan spartelarbejdet som regel udføres på den halve tid” udtaler Jon Flintholm.

I Viktech har vi ca. 200 faglærte malere ansat, som vores samarbejdspartnere kan leje ind til både små og store malerprojekter i hele landet. De hjælper dagligt med opgaver indenfor:

  • Nybyg: spartel/sprøjtespartel, male/sprøjtemale, slibning, opsætning af filt
  • Renovering: maling af facader, træværk, vinduer samt almindelige vægge og loft
  • Flyttelejligheder: Maling af loft, vægge, karme og døre, samt udbedring af skader bl.a. spartling af filt
  • Service og spjæld: Vinduer, facader og diverse reparationer


Vi kan derfor tilbyde medarbejdere, som passer til dit projekt uanset omfanget. Så har du brug for at leje en maler, med eller uden sprøjtespartelanlæg, så ring til os med det samme på 70209043.

Du kan læse mere om Viktechs malere her.

Står du og mangler noget andet specialudstyr, så klik herunder og se hvad Viktech kan tilbyde at hjælpe dig med:

maler 014a min
Del denne nyhed

Flere nyheder

Viktech

Renoveringsprojekter: Styrk dit byggeri med erfarent vikarmandskab

Renoveringsprojekter er en vigtig del af byggebranchen, og det er afgørende at have det rette vikarmandskab, uanset om det drejer sig om små eller store projekter. I denne artikel vil vi udforske vigtigheden af at vælge det rette vikarmandskab til dine renoveringsprojekter og hvordan det kan hjælpe med at sikre succes og kvalitet i dit byggeri. Hvad er formålet med renoveringen?Formålet med renoveringen er at forbedre og opdatere bygningen eller strukturen. Renover...
27. marts, 2024
Viktech

Elektriker, Tømrer og Maler Vikarer i København til Byggeri og Industri

Har I brug for ekstra hjælp til jeres byggeprojekt i København? Vi har et stort team af faglærte håndværkere, der er klar til at træde til med kort varsel. Du skal blot informere os om dine behov og tidspunktet for opstart.Lej faglærte håndværkere hos ViktechNår du står over for et byggeprojekt, er det vigtigt at have det rette team af faglærte håndværkere. Dette gælder uanset om det er et stort industriprojekt eller en mindre renovering. Hos Viktech kan vi hjælpe dig med at finde de rette hå...
8. februar, 2024
Viktech

Aarhus vikarer: Lej elektrikere, malere eller tømrere til dit projekt

Har du et byggeprojekt i Aarhus, som du har brug for ekstra hjælp til? Hos Viktech har vi et stærkt og bredt team af faglærte elektrikere, malere og tømrere, som kan træde til, når det gælder. Det eneste, vi behøver at vide fra dig, er dine konkrete behov, og hvornår du ønsker, at vi skal træde til!Lej kompetente håndværkervikarer i AarhusNår det kommer til at gennemføre et byggeprojekt, er det af afgørende betydning at have det rette hold af faglærte håndværkere ved sin side. Uanset om du st...
2. februar, 2024