RING:

Medarbejderne bliver hos Viktech

Medarbejderne bliver hos Viktech
22. januar, 2020
Vores dygtige medarbejdere er den store årsag til, at vores kunder vælger os - gang på gang, år efter år. Derfor gør vi også rigtig meget ud af at fastholde vores folk.

Medarbejderne bliver hos Viktech

En analyse viser, at vores medarbejdere har en høj anciennitet hos os. 9 ud af 10 medarbejdere har været hos os i mere end et år, og så mange som halvdelen af vores medarbejdere har været her i over to år. Det er ret usædvanligt i vores branche.

fordeling anciennitet

Hvordan lykkes vi med det?

Vi gør meget for at sikre, at den enkelte medarbejder trives. At man oplever et godt sammenhold med de andre kolleger, og at man kommer ud på opgaver, hvor der er et godt match mellem de evner og kompetencer, man har, og de opgaver, man skal løse.

”Følelsen af sammenhold med alle sine kolleger kan naturligvis være lidt af en udfordring, når medarbejdere er spredt rundt på forskellige projekter og byggepladser. Derfor gør vi meget ud af at samle flokken med jævne mellemrum, så alle kan få talt og hygget sig sammen. Man kan sige, at vores sociale arrangementer binder vores medarbejdere sammen”, fortæller Viktech konsulent Frederik Jensen.

Han er konsulent i Nordjylland og varetager alle de nordjyske byg-kunder, samt alle de medarbejdere der er tilknyttet hans projekter i Nordjylland. Han er derfor lokalt til stede, når f.eks. en ny medarbejder skal startes op på et projekt hos kunden og sørger for at følge op på om projektet kører som det skal ved at kigge forbi efter 3 dage og igen efter 14 dage.

Grill, julefrokost og sommerfest

Når Corona ellers tillader, det holder vi flere gange om året et grill-arrangementer – med god mad og drikke. Det afholdes i de lokale Viktech-afdelinger, så man får lejlighed til at mødes med de allernærmeste kolleger.

Desuden er der altid den gode julefrokost og en fælles juleafslutning, hvor medarbejderne også får deres julegave, ligesom der også er plads til mere spontane og impulsive sammenkomster.

img 0806 scaled

Har du behov for fleksible, dedikerede folk?

Vores medarbejdere er klar landet over og kan bl.a. hjælpe med:

  • Dine projekter når du skal nå i land til en bestemt deadline
  • Dine store projekter, hvor dine egne ansatte ikke er nok
  • Et projekt der ligger langt fra kontoret
  • At dække ind ved sæsonudsving, så du slipper for at fyre og ansætte medarbejdere helt tiden.


Lyder det interessant? Så kontakt os med det samme, for at høre hvordan vi kan hjælpe dig. Udfyld formularen her, så kontakter vi dig hurtigst muligt:

Eller er du faglært håndværker og har du lyst til at blive en del af Viktech teamet så udfyld denne formular:

Så kontakter vi dig hurtigst muligt for at fortælle om de muligheder der er inden for dit fag.

Del denne nyhed

Flere nyheder

Viktech

Renoveringsprojekter: Styrk dit byggeri med erfarent vikarmandskab

Renoveringsprojekter er en vigtig del af byggebranchen, og det er afgørende at have det rette vikarmandskab, uanset om det drejer sig om små eller store projekter. I denne artikel vil vi udforske vigtigheden af at vælge det rette vikarmandskab til dine renoveringsprojekter og hvordan det kan hjælpe med at sikre succes og kvalitet i dit byggeri. Hvad er formålet med renoveringen?Formålet med renoveringen er at forbedre og opdatere bygningen eller strukturen. Renover...
27. marts, 2024
Viktech

Elektriker, Tømrer og Maler Vikarer i København til Byggeri og Industri

Har I brug for ekstra hjælp til jeres byggeprojekt i København? Vi har et stort team af faglærte håndværkere, der er klar til at træde til med kort varsel. Du skal blot informere os om dine behov og tidspunktet for opstart.Lej faglærte håndværkere hos ViktechNår du står over for et byggeprojekt, er det vigtigt at have det rette team af faglærte håndværkere. Dette gælder uanset om det er et stort industriprojekt eller en mindre renovering. Hos Viktech kan vi hjælpe dig med at finde de rette hå...
8. februar, 2024
Viktech

Aarhus vikarer: Lej elektrikere, malere eller tømrere til dit projekt

Har du et byggeprojekt i Aarhus, som du har brug for ekstra hjælp til? Hos Viktech har vi et stærkt og bredt team af faglærte elektrikere, malere og tømrere, som kan træde til, når det gælder. Det eneste, vi behøver at vide fra dig, er dine konkrete behov, og hvornår du ønsker, at vi skal træde til!Lej kompetente håndværkervikarer i AarhusNår det kommer til at gennemføre et byggeprojekt, er det af afgørende betydning at have det rette hold af faglærte håndværkere ved sin side. Uanset om du st...
2. februar, 2024