RING:

Hos Viktech er jeg som en fastansat medarbejder

Hos Viktech er jeg som en fastansat medarbejder
17. januar, 2020
Hos Viktech er jeg som en fastansat medarbejder. Jeg har kolleger, gode forhold og sikkerhed i jobbet. Det er første gang, at jeg har prøvet det.

Hos Viktech er jeg som en fastansat medarbejder

Jacob Jacobsen er uddannet tømrer og har været tilknyttet en række forskellige vikarbureauer, før han i marts i 2019 kom til Viktech. ”Jeg blev kontaktet en dag af Viktech, der havde læst mit CV og gerne ville møde mig. Mine mange års erfaring var i høj kurs”, siger Jacob Jacobsen, der bor i Brovst med sin familie og derfor naturligt er tilknyttet Viktech i Aalborg. Siden marts har Jacob stort set været i arbejde hele tiden. Første projekt var i Svenstrup på 29 udlejningslejligheder, hvor han lavede lofter. Næste plads var i Nørresundby – lofter på nye kollegieværelser – og nu går Jacob igen i Svenstrup på et større projekt inden for restaurationsbranchen.

”Variationen i jobbet bekommer mig virkelig godt, og for første gang oplever jeg at sidde i et job, hvor det ene projekt afløser det andet. Tidligere har jeg været vant til, at jeg blev opsagt, når ét projekt var færdigt. Nogle gange var jeg kun ansat i en uge. I dag har Micky, min faste kontakt hos Viktech, altid et nyt projekt klar til mig”, tilføjer Jacob.

Slut med svingdøren

Det har ændret hele Jacobs mind-set. Fra hele tiden at fokusere på, at nu skal man snart gennem svingdøren og finde et nyt job, til at føle ro i ansættelsesforholdet og have tillid til sin konsulent, der sørger for at tilrettelægge og planlægge opgaverne, så en mand som Jacob kan gå fra en opgave og et projekt og direkte videre til noget nyt.

Og ros har Jacob oplevet en del af undervejs i jobbet hos Viktech. Hans mange års erfaringer som tømrer gør naturligvis sit, men hans engagement og vilje har også bragt ham langt.

”Jeg har flere gange oplevet, at både kunderne og Viktech roser mig. Noget, som jeg virkelig fremmer hos mig selv, er at tænke selvstændigt og tage teten. At man ikke bare står stille og venter på at få anvist en opgave, men tager initiativ til at komme i mål med opgaven. Den adfærd kommer man altså også rigtig langt med”, siger Jacob.

Fleksible forhold

Der er mange fordele ved at være medarbejder hos Viktech. Særlig glad er Jacob for sine fleksible forhold. Hos flere af de kunder, han har været hos, må han gerne møde tidligere og gå senere og så nøjes med en 4-dages arbejdsuge. Blot han når 37 timer pr. uge. Det er guld værd, når man er far til tre.

Alt i værktøj og udstyr

Også for kunderne er der gode fordele ved at samarbejde med Viktech. Især fremhæver Jacob, hvor godt det er, at Viktech leverer alt det værktøj, udstyr og beklædning, som medarbejderen har brug for til at udføre jobbet.

”Er man fx nystartet virksomhed, vil det jo ødelægge hele ens profit, hvis man skulle binde penge i værktøj, som man måske ikke engang vidste, hvornår eller om man fik brug for igen”.

Samtidig er det godt for både medarbejder og kunde, at begge har en fast konsulent hos Viktech. Det er et fast holdepunkt og kontaktpunkt. I Jacobs tilfælde er det Micky Malling, der har ansvaret for tømrer- og maler-projekter i Nordjylland.

Har du også lyst til luftforandring?

Har du lyst til at arbejde et sted hvor du er fast medarbejder i stedet for vikar? Hvor du får udleveret arbejdstøj og det værktøj du skal bruge. Hvor du har en fast kontaktperson, der gør alt for at have et nyt projekt til dig, når det du går på, er endt?

Viktech er altid på udkig efter dygtige, faglærte håndværkere der har lyst til en fleksibel hverdag, hvor man møder mange nye mennesker og får lov at prøve kræfter med en bred vifte af opgaver. Du er selvfølgelig altid selv medbestemmende og kan sige ja og nej til de opgaver du bliver tilbudt.

Lyder det som noget for dig? Så tilmeld dig vores database med det samme her:

Del denne nyhed

Flere nyheder