RING:

Vidste du at Viktech udlejer specialudstyr med medarbejderne

Vidste du at Viktech udlejer specialudstyr med medarbejderne
1. oktober, 2019

Vidste du at Viktech udlejer specialudstyr med medarbejderne

I Viktech vil vi gerne hjælpe kunderne så meget, som vi overhovedet kan. Derfor har vi en hel række af specialudstyr vi lejer ud når du lige står og mangler. Vores girafsliber har allerede hjulpet en masse af vores kunder, der akut har haft behov for en slibemaskine til et projekt.

Det sidste nye skud på stammen er vores sprøjtespartel anlæg. Det er installeret i en trailer som vi leverer ud til byggepladsen. Vores medarbejder har på forhånd fået et kursus, så vi er sikre på at han ved hvordan han skal håndtere maskinen.

Og derudover er vi også leveringsdygtige i biler, kap-/geringssave, støvsugere, blæseudstyr, gravemaskiner m.m. Du kan se hele listen af biler og udstyr her: https://www.viktech.dk/biler-og-vaerktoej/

Tag endeligt fat i din konsulent, eller giv os et kald på 70209043, hvis der er noget udstyr du lige står akut og mangler. Så vil vi gøre vores bedste for at løse dit problem med det samme.

Del denne nyhed

Flere nyheder

Teknikere

En kvinde i en mandeverden

Da Malene Yde Tølbøll Gregersen tidligere på året søgte væk fra sit job som kontorassistent, faldt valget på Viktech og et job som fibertekniker. Trods brancheskiftet og jobbet i et mandsdomineret felt trives Malene, og hun opfordrer nu flere kvinder til at gå samme vej.

Læs mere »
Teknikere

Headhuntet til coax og fiber

John Bjerg fylder snart 64 år. For et par år siden prøvede han for første gang i sit lange arbejdsliv at gå arbejdsløs. Hurtigt blev han dog headhuntet til Viktech, hvor han nu arbejder på fjerde år

Læs mere »