RING:

Maler søges til service afdeling

Maler søges til service afdeling

Maler søges til service afdeling

Vi søger en erfaren maler til vores kunde Du skal arbejde i deres serviceafdeling. Kunden stiller bil mv til rådighed. der bliver god oplæring i deres systemer og håndtering af hvordan man bruger det, man skal være en lille smule it-kyndig da man får opgaverne på en tablet og så kører ud derfra. Arbejdet består af forsikringsopgaver ofte reparation efter indbrud, vandskader mv. man skal kunne tænke lidt selv og planlægge sin dag selv, men der er altid mange man kan spørge om hjælp. der er ingen slutdato på og hvis det fungerer, er der mulighed for fastansættelse. Din dag vi være som følgende man kører ud hjemmefra. Kundens serviceafdeling laver mange forsikringsopgaver i området Silkeborg til Herning, man kører i arbejdstiden, man skal selv hente materialer hos Flügger og planlægge sin dag dog med hjælp. man skal være præsentabel da det ofte er i private hjem

  Dine Kvalifikationer

  • Uddannet maler
  • omstillingsparat
  • mødestabil
  • samarbejdsvillig

  Viktech tilbyder dig:

  • Som medarbejder får du faste rammer med én kontaktperson, der varetager din trivsel hos vores kunder og samtidig arbejder hårdt på, at du bliver tilbudt et nyt ansættelsesforløb, når ét projekt færdiggøres.
  • Muligheden for at få et fleksibelt arbejdsliv, hvor du selv bestemmer om du takker ja til de projekter vi tilbyder dig.
  • Dit eget kvalitetsværktøj samt arbejdstøj og evt. påkrævet sikkerhedsudstyr.
  • Løn til tiden hver 14. dag samt feriepenge, og som ansat er du omfattet af gældende overenskomst og har pension med tilhørende sundhedsforsikring.
  • Sociale arrangementer med dine kollegaer som f.eks. sommerfest og julefrokost m.m.

  Vi mangler dig og dine kompetencer

  Vi behandler ansøgninger løbende og ser frem til at modtage din ansøgning via knappen herunder hurtigst muligt.

  Om Viktech

  Viktech er et fagligt specialiseret bemandingsbureau, der tilbyder fleksible bemandingsløsninger til vores kunder i bygge-, el- og teknikbranchen. Viktech arbejder for, at vores kunders projekter færdiggøres med kvalitetsarbejdskraft leveret af kompetente medarbejdere. Vi beskæftiger omkring 700 faglærte håndværkere.

  Viktech er medlem af Dansk Byggeri, Tekniq, Dansk Industri og Danske Malermestre.

  jdato
  Offentliggjort:
  2023-09-18
  jplace
  Sted:
  Silkeborg
  jtype
  Fagområde:
  Maler
  jkode
  Jobkode:
  52760

  Interne salgs- og rekrutteringskonsulenter

  Vi har professionelle og erfarne rekrutteringsmedarbejdere som kan hjælpe dig og svare på spørgsmål om stillingen

  Hovedstaden
  Sjælland
  Midtjylland
  Nordjylland
  Line Mai Hyttelkjær
  Fyn
  Sønderjylland

  Lignende jobs

  No data was found