RING:

Om Viktech

Om Viktech

Viktech - Faglært bemanding til byggeri og industri

Vi har mange års erfaring med at skabe fleksibilitet og tryghed i forbindelse med dine projekter indenfor byggeri og industri. Vores 700 ansatte faglærte håndværkere er dagligt ude på opgaver for vores samarbejdspartnere i hele landet.

Derudover har vi 8 engagerede konsulenter, som sammen med dig følger dit projekt fra start til slut. Hver konsulent er faguddannet og tilknyttet sit lokale område. Vi er derfor faglig og fysisk tæt på dig og din virksomhed.

Viktech tilbyder alt fra den simple vikar løsning til det faste samarbejde. Det betyder at uanset om du har brug for en enkelt faglært håndværker i en kortere periode, eller du vælger os som fast samarbejdspartner, kan vi hjælpe. Vi vil gerne levere en kundetilpasset løsning, som passer dine behov indenfor byggeri og industri. Det er det der tæller for os!

Vores samarbejdsform, kultur og fundament bygger på 4 værdier:

 • Kvalitet
 • Anstændighed
 • Loyalitet
 • Engagement

Hvad betyder det så for dig i det daglige samarbejde?

Kvalitet - i både udstyr og løsning

 • Vores medarbejdere møder første arbejdsdag i arbejdstøj og relevant og påkrævet sikkerhedsudstyr

 • Vores ansatte er udstyret med en professionel værkstøjstaske der passer til projektet

 • Vores konsulenter er med på opstartsdagen for at sikre en tryg start for dig og medarbejderen

 • Konsulenten kører forbi senest på 3. dagen for at sikre at alt forløber som aftalt

 • Mindst hver 14. dag følger vi op på dit projekt. Har du brug for mere faglært bemanding eller mere udstyr får vi løst dette med det samme

Anstændighed - i alt vi gør:

 • Vores konsulenter er altid med ved opstart af ny medarbejder hos dig som kunde, og har en tæt dialog med både dig og medarbejderen gennem hele projektet

 • Alle vores ansatte er omfattet af gældende overenskomster og har pension med tilhørende sundhedsforsikring

 • Når vi arbejder med udenlandske ansatte sikrer vi beboelse, registrering hos SKAT, evt. arbejdstilladelse, samt sygeforsikring, så det bliver nemt og trygt for udenlandske medarbejdere at blive ansat i Viktech

 • Ved afslutningen af et projekt spørger vi vores ansatte om tilfredsheden med samarbejdet, så vi hele tiden kan optimere vores løsninger og sikre at dygtige medarbejdere har lyst til at anbefale og arbejde for Viktech

Loyalitet - i medgang og modgang

 • Vi har en fortrolig dialog med vores samarbejdspartnere omkring jeres projekter

 • Vi gør alt vi kan for at overholde deadlines og løse løbende udfordringer

 • Du får en fast konsulent tilknyttet din virksomhed, som får kendskab til jeres værdier, forventninger og arbejdsprocesser

 • Ved projektstop spørger vi dig om ”Vil du anbefale Viktech til en ven, kollega eller forretningsforbindelse”. Det gør vi fordi faste loyale kunder er vores forretningsgrundlag og for at sikre løbende forbedringer.

Engagement - over hele linjen

 • Vi tager ejerskab og interesserer os for dine byggeprojekter og opgaver

 • Vores faglærte konsulenter følger dine projekter fra start til slut

 • Vores ansatte håndværkere har selv valgt dit projekt, i forhold til egne kompetencer og ønsker

En humørfyldt arbejdsplads med højt til loftet

Vi knokler til daglig sammen med dig, men det skal være sjovt, mens vi løber. Vi har grillarrangementer om sommeren, julefrokost og som en god afslutning på året, giver vi gløgg og æbleskiver i december med udlevering af julegaver.

Derudover kommer vi forbi byggepladsen med en pizza i ny og næ, alt sammen for at sikre at Viktech er den foretrukne arbejdsplads og samarbejdspartner indenfor byggeri og industri.

Bemandingskoncept

Arbejdstøj og udstyr

Arbejdstøj og udstyr

Vores faglærte medarbejdere møder altid op på opgaven iført både arbejdstøj og sikkerhedsudstyr. Afhængig af projektets krav, får medarbejderen f.eks. udleveret sikkerhedssko, hjelme, sikkerhedsveste og andet, der er relevant og påkrævet. Så er du fri for at tænke på det og kan sætte medarbejderen i gang med det samme.

Værktøj

Værktøj

For at være en effektiv håndværker, kræves det rigtige værktøj til opgaven. I Viktech udstyrer vi vores ansatte med det rette værktøj til opgaven, så medarbejderen er klar til at gå i gang med arbejdet med det samme. På den måde sparer du både tid og penge.

Projektopstart

Projektopstart

De folk, du først møder hos Viktech, bærer titlen “konsulent”. I praksis er konsulenternes rolle at fungere som bindeled mellem, og kontaktperson for, vores kunder og vores medarbejdere. Viktech-konsulenten møder op første dag sammen med medarbejderen for at sikre en god opstart. Det er trygt for både dig og vores medarbejder.
Opfølgning, dag 3

Opfølgning, dag 3

På medarbejderens tredje dag møder Viktech-konsulenten op igen for at høre, hvordan det går med samarbejdet, og om alt er, som det skal være. Det ved vi er en fordel for det gode samarbejde og vi kan sikre at både dig og vores medarbejder er tilfredse.
Opfølgning, dag 14

Opfølgning, dag 14

To uger efter opstarten møder Viktech-konsulenten op igen for at sikre sig, at samarbejdet stadig fungerer, og at både kunde og medarbejder er tilfredse. Hos Viktech ved vi at et godt samarbejde fungerer begge veje og derfor er vi meget interesserede i din feedback. Du behøver ikke selv opsøge os for at give feedback, så det er nemt at tilpasse din travle hverdag.
Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Hvis du på tredjedagen ikke er tilfreds med medarbejderens indsats og kvalifikationer, har du mulighed for at afbryde samarbejdet med medarbejderen. Hvis din reklamation er fagligt begrundet, skal du ikke betale for de første tre dage, og vi finder hurtigst muligt en anden medarbejder til dig. Dette er altså en god mulighed for dig at prøve en medarbejder af og nemt for dig at skifte en mand (m/k) ud, hvis vores medarbejder ikke lever op til forventningerne.