RING:

Om Viktech

Om Viktech

Faglært bemanding til byggeri og industri

Viktech har mere end 11 års erfaring med kundetilpassede bemandingsløsninger, der matcher netop dit behov. Vi kan derfor roligt sige, at vores koncept virker. Vi går op i at skabe fleksibilitet og tryghed i vores kunders hverdag. Det sikrer vi gennem muligheden for let og hurtigt at kunne mande op og ned.

Vi har hver dag ca. 700 faglærte håndværkere ude på opgaver for vores samarbejdspartnere i hele landet. De dækker et bredt fagfelt og inkluderer:


De er alle tilknyttet en lokal kontaktperson, der også fungerer som fast konsulent for dig og dit projekt. På den måde kan vi sikre, at vi sender den rette vikar ud til opgaven, da vi kender vores medarbejdere. Konsulenten er faguddannet og følger dit projekt fra start til slut. Dermed er vi både fagligt og fysisk tæt på dig og din virksomhed.

Alt fra én enkelt vikar til et fast samarbejde

Viktech tilbyder alt fra den simple vikarløsning til det faste samarbejde. Det betyder, at uanset om du har brug for en enkelt faglært håndværker i en kortere periode, eller du vælger os som fast samarbejdspartner, kan vi hjælpe.

Forretning bygget på stærke værdier

Vores samarbejdsform, kultur og fundament bygger på 5 værdier:

 • Kvalitet
 • Anstændighed
 • Loyalitet
 • Engagement
 • Fleksibilitet

Hvad betyder vores værdier for dig i det daglige samarbejde?

Kvalitet - i både udstyr og løsning

 • Vores medarbejdere møder første arbejdsdag i arbejdstøj og med relevant og påkrævet sikkerhedsudstyr.
 • Vores ansatte er udstyret med en professionel værkstøjstaske, der passer til projektet.
 • Vores konsulenter er med på opstartsdagen for at sikre en tryg start for dig og medarbejderen
 • Konsulenten kører forbi senest på 3. dagen for at sikre, at alt forløber som aftalt.
 • Mindst hver 14. dag følger vi op på dit projekt. Har du brug for mere faglært bemanding eller mere udstyr får vi løst dette med det samme

Anstændighed - i alt vi gør

 • Vores konsulenter er altid med ved opstart af ny medarbejder hos dig som kunde og har en tæt dialog med både dig og medarbejderen gennem hele projektet.
 • Alle vores ansatte er omfattet af gældende overenskomster og har pension med tilhørende sundhedsforsikring.
 • Når vi arbejder med udenlandske ansatte, sikrer vi beboelse, registrering hos SKAT, evt. arbejdstilladelse, samt sygeforsikring. Så bliver det nemt og trygt for udenlandske medarbejdere at blive ansat i Viktech.
 •  Ved afslutningen af et projekt spørger vi vores ansatte om tilfredsheden med samarbejdet, så vi hele tiden kan optimere vores løsninger og sikre at dygtige medarbejdere har lyst til at anbefale og arbejde for Viktech.

Loyalitet - i medgang og modgang

 • Vi har en fortrolig dialog med vores samarbejdspartnere omkring jeres projekter.
 • Vi gør alt, vi kan for at overholde deadlines og løse løbende udfordringer.
 • Du får en fast konsulent tilknyttet din virksomhed, som får kendskab til jeres værdier, forventninger og arbejdsprocesser.
 • Ved projektstop spørger vi dig: ”Vil du anbefale Viktech til en ven, kollega eller forretningsforbindelse?” – Det gør vi, fordi faste, loyale kunder er vores forretningsgrundlag og for at sikre løbende forbedringer.

Engagement - over hele linjen

 • Vi tager ejerskab og interesserer os for dine byggeprojekter og -opgaver.
 • Vores faglærte konsulenter følger dine projekter fra start til slut.
 • Vores ansatte håndværkere har selv valgt dit projekt i forhold til egne kompetencer og ønsker.

Fleksibilitet - så din hverdag går op

 • Vi løber gerne stærkt for at få dine bemandingsbehov til at gå op, og så du kan mande op og ned med kort varsel.
 • Vores medarbejdere er fastansat hos os og skifter rundt mellem projekter for vores samarbejdspartnere. Derfor skal du ikke bekymre dig om lange opsigelsesvarsler eller rekrutteringsprocesser.
 • Vi har ensrettet vores arbejdsgange, så vi kan tage over for hinanden. På den måde kan du altid få hjælp – også selvom det er ferietid.

En humørfyldt arbejdsplads med højt til loftet

Vi knokler til daglig sammen med dig, men det skal være sjovt, mens vi løber. Derfor har vi grillarrangementer om sommeren, julefrokost og som en god afslutning på året, giver vi gløgg og æbleskiver i december med udlevering af julegaver.

Derudover kommer vi forbi byggepladsen med en pizza i ny og næ, alt sammen for at sikre, at Viktech er den foretrukne arbejdsplads og samarbejdspartner indenfor byggeri og industri.

Bemandingskoncept

Arbejdstøj og udstyr

Arbejdstøj og udstyr

Vores faglærte medarbejdere møder altid op på opgaven iført både arbejdstøj og sikkerhedsudstyr. Afhængig af projektets krav, får medarbejderen f.eks. udleveret sikkerhedssko, hjelme, sikkerhedsveste og andet, der er relevant og påkrævet. Så er du fri for at tænke på det og kan sætte medarbejderen i gang med det samme.

Værktøj

Værktøj

For at være en effektiv håndværker, kræves det rigtige værktøj til opgaven. I Viktech udstyrer vi vores ansatte med det rette værktøj til opgaven, så medarbejderen er klar til at gå i gang med arbejdet med det samme. På den måde sparer du både tid og penge.

Projektopstart

Projektopstart

De folk, du først møder hos Viktech, bærer titlen “konsulent”. I praksis er konsulenternes rolle at fungere som bindeled mellem, og kontaktperson for, vores kunder og vores medarbejdere. Viktech-konsulenten møder op første dag sammen med medarbejderen for at sikre en god opstart. Det er trygt for både dig og vores medarbejder.
Opfølgning, dag 3

Opfølgning, dag 3

På medarbejderens tredje dag møder Viktech-konsulenten op igen for at høre, hvordan det går med samarbejdet, og om alt er, som det skal være. Det ved vi er en fordel for det gode samarbejde og vi kan sikre at både dig og vores medarbejder er tilfredse.
Opfølgning, dag 14

Opfølgning, dag 14

To uger efter opstarten møder Viktech-konsulenten op igen for at sikre sig, at samarbejdet stadig fungerer, og at både kunde og medarbejder er tilfredse. Hos Viktech ved vi at et godt samarbejde fungerer begge veje og derfor er vi meget interesserede i din feedback. Du behøver ikke selv opsøge os for at give feedback, så det er nemt at tilpasse din travle hverdag.
Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Hvis du på tredjedagen ikke er tilfreds med medarbejderens indsats og kvalifikationer, har du mulighed for at afbryde samarbejdet med medarbejderen. Hvis din reklamation er fagligt begrundet, skal du ikke betale for de første tre dage, og vi finder hurtigst muligt en anden medarbejder til dig. Dette er altså en god mulighed for dig at prøve en medarbejder af og nemt for dig at skifte en mand (m/k) ud, hvis vores medarbejder ikke lever op til forventningerne.